Kumpulan Sms Lucu Humor Versi Jawa


Kumpulan Sms Lucu Humor Versi Jawa - Yo Opo Kabare Rek? Hehe begitulah salam hangat yang sering di ucapkan oleh orang-orang jawa, untuk yang gak ngerti bahasa jawa, dipelajari aja hehe. Berikut beberapa kumpulan Kumpulan Sms Lucu Humor Versi Jawa, buat kamu yang doyan banyolan :D


Numpak sedhan nganggo blangkon angkutan umum dadi becax mbiyen premium saiki pertamax wong luwe ora kongang ngadeg

Jarik lurik diagem bu carik gawe nutupi barang cilik sing ketutupan rambut brintik jarene koyo kecik sing bengi mesti diuthik2 mergo arep digawekno adik kang mas muni ayo to dik ngrasakno barang sing ndelik lek kesel diwalik lek mlebu mringak mringik lek wis metu aduh dik..

TOMBO STRES iku ono 5 perkarane, KapEn9 1 mAngaN saRdEn sak kAlengE!! KapEn9 2 man9an pakU sak karduse, KapEn9 3 je9or sumur sak jerune! kapEn9 4 mngan pacol sak gaRanE! kapEn9 5 gantung dri sak matine! Salah sawijine sopo biso ngelakoni? InsYaALLAH bakal MATI selawase!

Bude teko nggowo bolu… Ngakune joko anake telu mangan jadah, enteke telu najan simbah, adhi kelasmu


Awan-awan mangan gethuk bubar mangan kok ngantuk saben dina sangu rantangan isine rantang katon methuthuk Aku pancen bubar mangan ning ora mangan gethuk

Gimana kawan? Lucu kan, Kumpulan Sms Lucu Humor Versi Jawa nya, semoga bisa menjadi bahan ngebanyol bersama konco-konco.

0 komentar

Post a Comment